Manisa Ticaret Borsası Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 0 236 233 44 02
WEB https://mtbal.meb.k12.tr
Adres : Güzelyurt Mah. 5721. Sk. No1 Laleli / MANİSA
VİZYON : Ortak akla önem veren, her öğrencisini ayrı bir değer olarak gören, öğrenmeyi öğreten, öğrenciye kavram ve ilkeler kazandıran "geleceği tahmin eden değil; hazırlayan" bir anlayış ve gülümseyen ciddiyet bakışı ile Manisa´nın tercih edilen seçkin bir Anadolu Lisesi olmak, ilk mezunlarımızla dereceler yapmak zirveyi yakalayıp marka bir eğitim yuvası haline gelmek. Temel prensibimiz "eğitim, ciddi bir iştir; idare edilmeye gelmez." Eğitimde feda edilecek fert yoktur.
MİSYON : Öğrencilermizi "İnsan eğitimli doğmaz; ama eğitimle yetişir." Sözün ifadesinin bulan bir anlayışla üniversiteye ve yarınlara hazırlamak, onları; aile, vatan, milet ve insan sevgisi ile donatıp sağlam karakterli, bilgi ile süsleyip dünyayı doğru yorumlayabilen geleceğin insanı olarak yetiştirmek, böylelikle Türk milletini medeniyet yaşında zirvelerde görmek.
BAŞARILAR : - "Yunusemre" adlı şiiriyle 12/D sınıfı öğrencisi Rümeysa İNKAYA Manisa´da 2.olmuştur. - Manisa Ticaret Borsası Anadolu Lisesi öğrencileri Manisa"da yapılan Türkiye 15-17 yaş Aerobik Cimnastik Şampiyonasinda ; Okay ARSAN Tekliflerde:1.(Altın madalya) Çiftliklerde:1.(Altın madalya) Triolarda:1.(Altın madalya) Kulüp olarak:1(Altın madalya) Selin SÜRÜM; Teklilerde:2(Gümüş) Çiftliklerde:2.(Gümüş) Kulüplerde:2.(Gümüş) Can DERVİŞ; Çiftlerde:2.(Gümüş) Kulüplerde:2.(Gümüş) madalya almışlardır. - Antalya´da yapılan Türkiye Şampiyonası Jimnastik dalında teklilerde 1. üçlülerde 3. olan öğrencimiz Selin Sürüm Yunusemre İlçe Kaymakamlığı tarafından ödüllendirildi. -OKUL ERKEK BASKETBOL TAKIMIMIZ MANİSA 2.Sİ OLDU

Öğretim Şekli :Normal Eğitim
Saatler : 08:30 - 15:40
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil : İNGİLİZCE, ALMANCA
Isınma : Kalorifer(Doğalgaz)
Servis :
Ulaşım : Okulumuza şehir merkezinden 2 numaralı ve 7 numaralı halk otobüsleri ile ulaşabilirsiniz.
Yerleşim Yeri : Şehir Merkezi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 5 km